Nyheder8. maj 2024 (opd. 8. maj 2024)

Lokker med sol på fridag: Her bliver det godt

Kristi himmelfartsdag lover en vejrcocktail i Danmark med skyer og regn, men også solglimt - især på Bornholm. Vejrudsigten varsler opklaring fra fredag med temperaturer op til 19 grader og mild vind. Så husk lige paraplyen til de spredte byger!
Du kender sikkert følelsen: kom frem, sol. Kom frem....
Du kender sikkert følelsen: kom frem, sol. Kom frem....
 Modelfoto: Colourbox

LÆS OGSÅ: Trafikpropper truer Kristi himmelfartsferien

Mens mange danskere ser frem til en fridag i anledning af Kristi himmelfart, peger vejrudsigten på en lidt blandet fornøjelse.

Dagen begynder nemlig med skyer og et strejf af regn, men der er lyspunkter i horisonten, især for Bornholms solhungrende sjæle, lyder det onsdag fra DMI.

Selvom Kristi himmelfartsdag traditionelt er et tidspunkt, hvor mange søger mod det fri og grønne, må udflugtsentusiasterne finde sig i skydække og lokale regnbyger, der særligt vil ramme den nordlige del af landet i løbet af eftermiddagen.

Natten bringer regnvejret videre mod sydøst, men det er ikke alt håb, der er ude.

Fra fredag begynder vejrguderne at vise sig fra en mildere side. Solen titter frem bag skyerne, der kun sporadisk vil dække for de varme stråler.

Enkelte byger kan dog forekomme, så det er værd at pakke paraplyen, hvis man skal ud og nyde det friske forårsvejr.

Temperaturen tager et lille hop opad og lander på behagelige 14 til 19 grader, selvom kystnære områder med pålandsvind kan opleve køligere briser. Vinden forbliver overvejende svag og skifter fra vestlig til østlig retning i løbet af lørdagen.

Så det er bare med at finde det rette påklædning frem og nyde de skiftende forårstoner, som denne helligdag bringer med sig.

Sponsoreret indhold